Men fjernt og ensomt lyder fuglens sang

Men fjernt og ensomt lyder fuglens sang

Men fjernt og ensomt lyder fuglens sang. Ja, den lyder fortsatt. Men kun på et stille, litt øde sted lyder den slik tittelen på denne utstillingen antyder. På riktig sted til riktig tid, med den rette sinnstilstanden, snakker landskapet til deg og synger evighetens sang. Fuglens sang er ikke lenger bare en fugls sang, men en lyd som rører noe dypt inni sjela. En av kunstens oppgaver er kanskje å minne oss på at vi mennesker er dypt knyttet til luktene, jorden, lydene, trærne, fargene, dyrene, solen og stjernene som er vårt naturlige habitat. Maleren, hvis dyktig nok, kan etterlate et lite avtrykk av en slik følelse på et lerret.

 

Lars Stensi

 

 

Bella Fasmer (f. 2001, Bergen) skildrer komplekse verdener som reflekterer over samtiden vi lever i, samtidig som hun utforsker mer intime og gjenkjennelige øyeblikksbilder. Et gjennomgående tema i hennes kunstnerskap er møtet mellom det fabulerende og det hverdagslige, enten det er i detaljerte akvareller av fantasifulle landskap eller i hverdagslige motiver skildret gjennom modige penselstrøk. Hun har bakgrunn fra Einar Granum Kunstfagskole og Strykejernet Kunstskole. Fasmer har tidligere vist arbeider ved blant annet Kunsthall Oslo, Galleri Vekta, Østkunst, OFF THE WALL ved Kösk, Platform Projects og Memphis. Hun debuterte på Høstutstillingen i 2022.


Lars August Stensli (f. 2000) er en billedkunstner fra Nesodden som hovedsakelig arbeider med maleri og tegning, og bildene hans er preget av sterke farger. Livet, naturen og menneskene skildres gjennom hans blikk, festet til
lerretet med kraftige penselstrøk. Stensli har utdanning fra DTK Kunstfagskolen i Bærum og har hatt en rekke
utstillinger, blant annet i Bærum Kunsthall, Nesodden Kunsthall, Edvard Munchs Ekely, Galleri Duer og Kösk i Oslo. Han er også blitt innkjøpt av Nesodden kommune. Til høsten skal han studere ved Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen.